Puss, puss så får du en suss....

Tuddelu!
Bilen så ut som en dass, som Sierra ville sagt. Derfor måtte bilen en tur til vaskehallen, det var det så klart Lima som incha på. Og dere må ikke tro dette ble en fredfull tur, ikke med Sierra og Lima i bilen nei! Bilder ble tatt og denne filmen bare må dere høre på!
Hør når Sierra snakker .. *Hahahah*

video:img0332


 

  

 Æhhhh! sjekk ruta! wtf....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Usælt.... *Sierra*
Sæd .. *Lima*

  


 

 

 

....Men bilen ble like god som ny etterpå da!.. :-D

 

 

XOXO Grønnskollingene 

3 kommentarer

Siw

26.feb.2012 kl.20:30

KUULT BILDE :)

Odna

26.feb.2012 kl.20:50

Hei,

i min melding til dere vil jeg bare si at jeg synes det er grovt urettferdig at dere misshandler naturen på den måten der ved å bruke såpe og annen dritt på bilen.... Hvorfor??? Er det ikke like greit å bruke kroppsvesker på bilen for å få den ren, slik som vi andre normale gjør??? Dere kan jo ikke være riktig rett..! Alt jeg ber om er at dere følger min handligsplann B, Husk hjelm...

Grønnskollingene

26.feb.2012 kl.22:03

Kjære Odna, du har jo så helt rett! At vi kan gjøre noe sånt :O Som TV på Kjeller skal jeg fremme dette forslaget for hele Forsvaret, slik at vi gjør som resten av Norge.

Skriv en ny kommentar

thekjellerchicks

thekjellerchicks

19, Oslo

Sierre og Lima her! To vaktsoldater fra den eldgamle flystasjonen Kjeller. Bloggen er til for ha noe å bedrive tiden med når det er som stillest her. Hope you looove it! Over og ut.

Kategorier

Arkiv

hits