Soldatdamene
Heeeeeei kjære lesere <3
Nå har det vært en stund siden sist, vi savner dere! Jeg, Lima, har hatt fri de siste 3 ukene, som betydde at jeg fikk påskeferie *MOhaha* Dere så sikkert hva Sierra gjorde i påsken ut fra det forrige innlegget, mens mine bilder fra påsken ikke burde postes .. her.
Men nå er Sierra og Lima sammen igjen <33333 Og det betyr maaaasse bilder og videoer. Av en eller annen grunn blir vi meget snåle når vi kommer sammen, men det er bare for å krydre hverdagen vår her på vakta, eller prikken over I´en som Sierra sier. Gutta forstår ikke bæret av hva vi snakker om, men det er da ganske vanlig -.-
   
 
Her er noen videoer fra bilturen til det stooore utland. Kommer flere bilder fra det stooore utlandet i neste episode! *Sierra og Lima poster ikke så mange innlegg så de deler opp for at det skal virke som mer* .... Sa jeg det høyt? Ups ..
video:img0480


Jah, altså .. vel .. *kremt*

  

video:img0479


Ups! Lima "tok" meg på fersken... :-( *Søren å*

 

Åå, grunnen til overskriften kommer av den nydligste ungen her på leiren ^^ Vi stod ved vaktbilen og så på gutta prøve å få løs en rampe da brannbilen kjørte forbi. Det var da tydligvis far og sønn som satt i bilen. Guttungen hang ut av bilen og ropte til oss "Hei, soldatdamer!", med en utrolig søt babystemme. Det er nå blitt vår nye hilsemåte ^^ 

 

XOXO Grønnskollingene

Én kommentar

Konstabelen

17.04.2012 kl.10:46

Real! Skal lage TheKjellerHunkass.blogg snart tenker jeg :D

Skriv en ny kommentar

thekjellerchicks

thekjellerchicks

19, Oslo

Sierra og Lima her! To vaktsoldater fra den eldgamle flystasjonen Kjeller. Bloggen er til for ha noe å bedrive tiden med når det er som stillest her. Hope you looove it! Over og ut.

Kategorier

Arkiv

hits