Det stooore utland!

 

Da hadde vi kjørt i 5 minutter og var endelig fremme etter mye masing på sjåføren om vi ikke var der snart! Vi ble etterlatt der, ingemannsland, alene. Alt var så eksotisk, fremmed .. så alene.
Dyr blant menn, menn lik dyr. Var vi den eneste sivilisasjonen her? Så alene, så sulten .. Vi blir nok nødt til å spise hverandre. Kan ikke tenke sånn, Sierra er venninnen min!
Hva var det?!
Jeg hørte noe .. Sierra, hvor er du? Så redd .. Sulten .. Alene.

Nei, nå får jeg holde opp! Vi tar en is istedenfor.

 Lima er smart og velger en stor pose til å ha alt i, Sierra stapper alt i en liten.

 

 

Ja! Vi vasket jo også vaktbilen i går. Flinke jenter! Lurer på hvorfor gutta satte oss til det, nei, jeg vet jo egentlig det. Bare se på bildene! ;)
 

 

XOXO Grønnskollingene

2 kommentarer

28.05.2012 kl.13:09

Så søte dere er! :D Virker som at dere har det fryktelig artig når dere er ute :)

Og det er én ting jeg lurer på, hvordan er det med mensen osv. når dere er i militæret? Jeg synes det hadde vært artig å vært med, men jeg er usikker og redd for hvordan det kommer å være å ha mensen der...

thekjellerchicks

15.11.2012 kl.19:18

Hei! Takk for det :D Vi hadde det veldig morsomt under førstegangstjenesten, vi er forøvrig ferdig nå, bloggingen har bare falt litt bort ..
Å ha mensen under øvelser ute i skogen er ikke bra, det går ikke. Da må du gå på p-piller og stoppe det. Du har rett og slett ikke tid til å fly på do hele tiden, de annenhver timene man skal skifte, og det er ikke alltid man har tilgjengelighet på en ordentlig klosett do. Det er for din egen helse :)

xoxo Lima

Skriv en ny kommentar

thekjellerchicks

thekjellerchicks

20, Oslo

Sierra og Lima her! To vaktsoldater fra den eldgamle flystasjonen Kjeller. Bloggen er til for ha noe å bedrive tiden med når det er som stillest her. Hope you looove it! Over og ut.

Kategorier

Arkiv

hits